Autor Subiect: Reguli generale  (Citit de 246450 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline FishM

  • Miky
  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
  • Karma: 1
    • Vezi Profilul
Reguli generale
« : Martie 12, 2009, 10:20:52 am »
 
  Administratorii sunt persoanele care detin drepturile de proprietate asupra acestui forum si se ocupa atat cu partea tehnica a acestuia, cat si cu partea administrativa.
  Administratorii au dreptul de a gestiona orice post facut pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor. De asemenea, acestia pot sterge complet sau partial posturile facute de forumisti fara sa fie obligati sa dea explicatii.

  Moderatorul isi asuma responsabilitatea de a aranja pe cat posibil si mai clar forumul fara a crea divergente intre grupuri .
Daca moderatorul este acuzat de o infractiune rea voita , Administratorul are dreptul de a lua o decizie, dar numai dupa ce a asistat la o discutie intre cele 2 capete de acuzare .
Acesta va avea cel putin o postare anuala . La fel si Utilizatorii sub titulatura de " Acvarist Profesionist " .
     
  Reguli ce avizeaza toti userii acestul forum

 
( a ) Materialele publicate de forumisti devin si proprietatea site-ului acvariul.ro. Publicarea integrala sau a unor parti din articolele scrise pe forum se vor face numai cu acordul proprietarilor .
( b ) Fiecare membru al forumului acvariul.ro este responsabil pentru continutul celor scrise.
( c ) Informatiile personale nu vor fi dezvaluite catre terti fara consimtamantul persoanei in cauza, decat in cazurile prevazute de lege.
( d ) Calitatea de forumist poate fi revocata temporar sau definitiv pentru incalcarea regulamentului, a normelor bunului simt sau a legii, indiferent de vechimea sau numarul de posturi al userului.
( e ) Necunoasterea regulamentului nu absolva pe nimeni de pedeapsa.
( f ) Publicitatea este permisa doar cu acordul administratorului. Pentru obtinerea permisiunii folositi mesajele private.
( g ) Orice topic pus aiurea atrage dupa sine atentionarea userului si mutarea topicului la sectiunea care trebuie. Abuzul se sanctioneaza cu avertisment.
( h ) Nu se admite devierea de la subiect prin mesaje in afara de subiect (off topic).
( i )  Nu este permisa, sub nici o forma, folosirea unui limbaj necivilizat si/sau obscen, antisemit sau rasist. 
( j ) Nu este permisa folosirea unui limbaj neadecvat si/sau comentarii deplasate la adresa altor membri.
( k ) Nu este permisa, sub nici o forma, folosirea unui limbaj tip "IRC" (daka, km, lol etc.) si nici a scrierii cu sh, tz, k, etc. Dorim sa punem accent pe calitatea mesajului, atat din punct de vedere al continutului cat si ca mod corect de redactare in limba romana si nu pe "cantitatea" sa. Incercati sa folositi regulile de ortografie, semnele de punctuatie si o exprimare cat mai clara.
( l ) Nu este permis atacul la persoana ci, eventual, ideile lor. Respectati userii forumului si folositi un limbaj civilizat pentru a putea fi respectati la randul vostru.
( m) Fiecare forumist are dreptul la un singur utilizator pe forumul acvariul.ro. Inregistrarea mai multor nume de utilizator pentru aceeasi persoana se constituie abuz si duce la blocarea tuturor conturilor respective.
( n ) Nu se accepta postarea de link-uri catre alte site-uri cu scopul de a face reclama. Totusi se accepta link-uri atunci cand firul discutiei o cere. De asemenea, atunci cand este cazul se pot face referiri la nume de produse/firme. Nu este permisa reclama agresiva la o anumita categorie de produse sau firme.
( o ) Nu este permisa includerea in semnatura a unui nume sau link catre un site in scopul de a face reclama de orice fel fara aprobarea prealabila a proprietarului forumului. Linkurile catre topicuri sau galeria de poze acvariul.ro sunt permise.
( p ) Administratorii isi rezerva dreptul de a edita semnaturile, nick-urile si avatarii ce incalca acest subpunct. Avatarii, semnaturile si nick-urile trebuie sa nu aiba tenta antisemita, rasista sau obscena.
( r ) Cerem userilor sa posteze in subforumurile adecvate cererii lor. Postarea in alte sectiuni decat cele pentru care se face discutia duce la intarziere in primirea unor raspunsuri precum si la aglomerarea inutila a unor topicuri.
( s ) Userii vor respecta deciziile moderatorilor/administratorilor. Nu este permisa atentionarea in public a moderatorilor sau administratorilor, daca aveti ceva de semnalat utilizati mesajele private.

  Nerespectarea acestor prevederi, mai sus mentionate, se sanctioneaza cu avertisment si in functie de gravitate chiar si cu retragerea dreptului de a mai activa pe acvariul.ro.

  Dispozitii finale

  In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti de acord cu cele scrise aici. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent daca l-ati citit sau nu.
Prezentul regulament poate sa nu acopere toate situatiile care pot aparea pe forum. In acest caz masurile care se vor lua vor viza intotdeauna bunul simt si buna functionare a forumului.
Prezentul regulament poate fi schimbat oricand, modificarile urmand a fi anuntate printr-un mesaj la sectiunea “Stiri”.
« Ultima Modificare: August 29, 2017, 04:02:48 am de torent »